AlgemeenBestelling ging soepel, levering ook.
Echter ging na een tijdje een moederboard kapot, kan gebeuren uiteraard. RMA procedure is helaas een ramp. Na weken mailen nog geen oplossing.
Wet- en regelgeving wordt genegeerd en de klant krijgt de schuld van defecten.
Moederbord ging kapot tijdens dat deze aanstond (was geen mens in de buurt). Dus RMA opgestart. Een fysiek defect ONDER de processor! Dat kan natuurlijk nooit zijn gebeurd tijdens dat deze aanstond.
Echter krijg ik nu als klant de schuld van een defect en wordt geweigerd dit te repareren of te compenseren. Wet- en regelgeving wordt genegeerd. In de eerste periode moet de leverancier aantonen dat het door de klant komt en dat wordt niet gedaan.
Ondanks handreikingen wordt nu niets gedaan.
Beste Pim,
We vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over een bij ons aangeschaft moederbord. Er kan helaas wel eens een defect optreden, wij zorgen altijd dat het snel en naar tevredenheid wordt opgelost. Wij steken hier veel tijd en energie in en hebben hier altijd positieve reacties op.
Indien je echter eerst een produkt beschadigt en vervolgens aan ons retourneert dan kunnen wij er helaas niets meer mee doen. Dit staat uiteraard in de algemene voorwaarden maar zeg nou zelf, het ligt toch ook wel voor de hand dat als je iets kapot maakt dat je dat ook accepteert.
We staan open voor voorstellen en mochten er winkels zijn die dit wel accepteren dan horen we het graag.
Klantenservice Micro-Mail BV