Beat-it.nl | alleen zakelijk

Omdat ik bij mijn gebruikelijke leverancier geen 10TB NAS schijven kon krijgen heb ik deze zaak maar eens geprobeerd. Je weet het nooit, de reviews zien er goed uit. Totdat je zelf de ervaring opdoet. Ik bestel dus de 2* 10TB WD RED Pro NAS schijven en voor het gemak de Synology DS216+II NAS meebesteld. ALs betaalopties heb ik voor de factuur gekozen want ik ben tenslotte een bedrijf en koop zakelijk. Dat dit niet zomaar kan is wellicht nog tot daar aan toe en ik maak direct het openstaande bedrag per bank over. Op 13-09-2017 besteld en direct op 14-09-2017 betaald. Alles was volgens de site op voorraad en zou je dus snel mogen verwachten. Na geen reactie meer doe ik nog even een reminder op de 14e dat ik heb betaald. De 15e daarop krijg ik een bevestiging dat er is betaald en de bestelling wordt doorgezet. Na nog niets gehoord op de 19e stuur ik een e-mail voor opheldering. Overigens staat op de site na inloggen dat de order in behandeling is. De 20e krijg ik dan een bevestiging dat de order onderweg is. Maar op de 20e ontvang ik alleen de schijven en factuur voor deze schijven maar geen NAS. Geen enkel bericht over een deellevering. Na weer een e-mail gestuurd (de 21e) krijg ik de dag erna (22e) de volgende mededeling: De NAS komt over uit het buitenland. Deze wordt over 1,5 week verwacht en nagestuurd!

Het spijt me zeer maar zo wil je geen zaken doen! Ik kan mijn klant nu gaan vertellen dat het nog ff duurt voordat ik de NAS kan installeren. Dit was de eerst en direct de laatste keer dat ik hier heb besteld. Ik ga wel weer naar CoolBlue! Niet van deze tijd!

Een deellevering sturen zonder dit aan de klant bekend te maken.

Je moet elke keer zelf het initiatief nemen en je krijgt pas later antwoord.

Scorekaart voor Beat-it.nl | alleen zakelijk