AlgemeenGoed, ik had voor mijn bedrijf 2 pc's nodig en dacht ik ga langs de winkel om ze te bekijken. Dat was dus niet handig. Die hele winkel stond ram vol met mensen die kennelijk hetzelfde dachten. Ik heb even geluisterd naar de verkoper die een andere klant uitleg gaf over een computer en dacht toen, die moet ik ook hebben. Ben toen naar huis gegaan en heb de pc's maar online besteld Zag bij contact op hun website dat het heel druk is. Zag daar ook het mobiele nummer van de eigenaar staan. Heb hem toen gebeld en gevraagd of deze met spoed konden worden geleverd. Daar het vrijdag middag was, begreep ik zelf ook wel dat ze er niet uitgingen. Hij legde mij uit dat echt heel druk is en dat ze hun best gingen doen om deze zo snel mogelijk te versturen. Dinsdag daarop, kwam de postbode langs en leverde de 2 bestelde computers af. Nou dat vind ik echt heel knap. Dat is pas een service. Keurig geleverd en werken goed. Hartelijk dank voor service en levering
VerzendingPost.nl was op tijd, de 2 computers waren goed verpakt. Tja wat kan ik hier over zeggen? Alles werkt en is keurig afgeleverd.
KlantenserviceHet feit dat de eigenaar zijn mobiele nummer op de site zet, vind ik echt meer dan klasse. Heel keurig.