eGlobal Central BE

Ik heb een JBL Charge 3 via deze site gekocht voor een zeer redelijke prijs. Het leek een uitstekende deal, maar toen ik mijn pakket na 3 weken nog niet had, begon ik behoorlijk aan de betrouwbaarheid van de site te twijfelen. Vervolgens heeft de "klantenservice" mij verteld dat de koerier het pakket is kwijtgeraakt en dat ik ook mijn geld niet terug zou krijgen. Na verschillende juridische instanties te hebben gecontacteerd blijkt deze site absoluut geen rekening te houden met de europese regelgeving over bezorging. Anders gezegd: als zij jouw pakket kwijtraken, zal je toch moeten betalen voor het pakket, iets wat tegen alle principes ingaat van een normale omgang met een klant. Ik ben simpelweg belazerd door dit bedrijf. Ik raad iedereen aan om gewoon wat meer uit te geven bij een redelijke webshop en vooral geen bestellingen te doen bij dit frauduleuze bedrijf.

Het pakket is niet eens bezorgd, dus de verzending is van geen kwaliteit.

De klantenservice is nauwelijks een service te noemen. Er staan meer spelfouten in de mails dan een kleine kleuter schrijven kan, en ze ontwijken elke vraag of klacht die je meldt.

Scorekaart voor eGlobal Central BE