Beste Tom,
jammer dat je zo ontevreden bent. We hebben je hoofdtelefoon inderdaad met een probleem terug gekregen. Na controle bleek dat er sprake was van kabelbreuk in de afneembare kabel. De hoofdtelefoon zelf was in prima staat, vandaar dat we deze direct naar je terug hebben gestuurd. We hebben hierop de kabel doorgestuurd naar de fabrikant ter controle. Kabelbreuk valt bij geen enkele winkel onder de garantie, maar we hebben je toch geprobeerd goed te helpen.
Helaas bleek inderdaad dat een nieuwe kabel niet onder de garantie te leveren is. We hebben hierop een kabel voor je besteld en zelfs aangegeven deze met korting op te sturen vanwege de lange levertijd (waar wij overigens geen invloed op hebben). Helaas moeten we nu via deze weg vernemen dat je deze kabel niet meer nodig hebt.
Wat betreft onze bereikbaarheid: we doen veel persoonlijke luisterafspraken, waardoor we niet altijd de telefoon kunnen opnemen. Mensen komen uit heel Nederland om hoofdtelefoons te proberen en vergelijken. We willen daar graag de tijd voor nemen, dat doen onze klanten ook. Mailtjes beantwoorden we altijd zo snel mogelijk, maar het kan door drukte gebeuren dat je niet dezelfde dag nog antwoord krijgt. Volgens mij slagen we er goed in om iedereen persoonlijk en naar tevredenheid te helpen. Mocht je ontevreden zijn, mailen kan altijd.
HDPHNS