iBOOD

Eerder dit jaar een aanbieding voorbij zien komen, en te lang getwijfeld. Toen besloten een volgende keer wel toe te happen. Nu kwam dezelfde aanbieding tijdens de Hunt voorbij en heb ik het product gekocht. De prijs was gelijk aan de eerdere aanbieding. Bestellen en betalen gingen zonder noemenswaardige problemen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over m'n aanschaf.

Tijdens de eerste dag van de Hunt bestelling geplaatst en al tijdens de tweede dag kreeg ik bericht dat het product die dag werd verzonden (twee dagen eerder dan stond aangegeven tijdens aanschaf). Verzending via DHL was prima te volgen en werd volgens de aangegeven planning bezorgd. Niks aan te merken op de verpakking.

Direct na het plaatsen van de bestelling twijfelde ik of ik iets verkeerd had gedaan. Dus klantenservice gebeld. Ondanks dat dit ergens aan het eind van de middag tijdens de eerste dag van de hunt was, had ik vrijwel onmiddellijk een medewerkster aan de lijn die me vriendelijk en correct te woord stond.

Scorekaart voor iBOOD