AlgemeenAls je er alleen wat koopt, nooit wat wilt retourneren en niet met hun 'klantenservice' iets te maken wil hebben is deze winkel prima. Als je misschien ooit een defect zou kunnen krijgen, of iets waardoor je met de 'klantenservice' in aanraking komt (als het je lukt) NIET DOEN. Deze winkel is belabberd slecht qua klantenservice!!
VerzendingBij bestelling was de verzending goed geregeld, kreeg mailtjes met de gegevens en de verzending was op tijd.
Bij het terugsturen van mijn geretourneerde hoofdtelefoon vond ik het wat onprofessioneel aangepakt. Dezelfde verpakking als waar ik het in had opgestuurd was gebruikt, maar deze doos was niet meer in goede staat en er zat alleen een hoofdtelefoon in, zonder kabel. Hier is geen communicatie met mij over geweest en heb uiteindelijk zelf moeten uitvinden dat ze er mee bezig waren.
Toen ik mijn hoofdtelefoon, Hifiman HE-400S, besteld had was de communicatie vanuit de kant van HDPHNS.com goed en het product kwam snel binnen. Helaas had ik na een paar maanden een defect aan de kabel van deze hoofdtelefoon, waarop ik hem retour stuurde.
Ik kon zien met de Track 'n Trace code dat hij was aangekomen, maar heb nooit wat van gehoord. Ik heb aan het begin en eind van de maand twee mailtjes gestuurd, maar op beide nooit wat gehoord. Via de telefoon zijn ze zeer zelden te bereiken. Als je ze aan de lijn krijgt dan zijn ze vriendelijk, behulpzaam en beloven ze van alles, onder andere dat er snel weer contact met je wordt opgenomen. Dit zijn allemaal loze beloften en heb na elk telefoontje dat ik heb gepleegd, wat er veel zijn, nooit meer wat van ze gehoord.
Uiteindelijk heb ik mijn hoofdtelefoon terug gestuurd gekregen, in dezelfde doos als waar ik hem in had verstuurd, maar dan geopend en niet helemaal netjes weer terug gestopt. Het enige punt was dat de kabel, toch wel een essentieel onderdeel, er niet bij zat! Toen ik ze uiteindelijk weer aan de lijn kreeg, wat een week later was, kreeg ik te horen dat ze de kabel hadden opgestuurd voor reparatie of controle. Er werd mij verteld dat er waarschijnlijk een nieuwe kabel besteld moest worden en dat het helaas niet gratis zou zijn.. Ze zouden contact met mij opnemen over de prijs, maarja, daar kwam natuurlijk niets van terecht.
Uiteindelijk ging ik op vakantie en heb toen ik terug kwam weer gebeld. Dit keer werd mij verteld dat ze de kabel hadden besteld en dat ik een prijsindicatie zou krijgen. NATUURLIJK is dit nooit gebeurd. Uiteindelijk, na VIER MAANDEN contact zoeken via mail of telefoon, heb ik het opgegeven en heb zelf maar een kabel gekocht.
Uitermate belabberde service. Als je ze wel te pakken krijgt beloven ze gouden bergen, maar daar komt niets van terecht.
EDIT:
Na reactie van HDPHNS snap ik dat telefonisch bereikbaar zijn lastig kan zijn. Helaas staat dit nergens aangegeven, waardoor je er zelf maar iets bij moet bedenken. Je krijgt alleen een automatisch bericht dat ze "de nieuwste headphones aan het testen zijn".
Mailen lijkt de beste manier te zijn om contact met ze op te nemen, helaas heb ik de ervaring gehad dat ze de meerderheid van mijn mails niet beantwoorden.
Of een slechte review schrijven, dan blijk je ook snel antwoord te krijgen.
Beste Tom,
jammer dat je zo ontevreden bent. We hebben je hoofdtelefoon inderdaad met een probleem terug gekregen. Na controle bleek dat er sprake was van kabelbreuk in de afneembare kabel. De hoofdtelefoon zelf was in prima staat, vandaar dat we deze direct naar je terug hebben gestuurd. We hebben hierop de kabel doorgestuurd naar de fabrikant ter controle. Kabelbreuk valt bij geen enkele winkel onder de garantie, maar we hebben je toch geprobeerd goed te helpen.
Helaas bleek inderdaad dat een nieuwe kabel niet onder de garantie te leveren is. We hebben hierop een kabel voor je besteld en zelfs aangegeven deze met korting op te sturen vanwege de lange levertijd (waar wij overigens geen invloed op hebben). Helaas moeten we nu via deze weg vernemen dat je deze kabel niet meer nodig hebt.
Wat betreft onze bereikbaarheid: we doen veel persoonlijke luisterafspraken, waardoor we niet altijd de telefoon kunnen opnemen. Mensen komen uit heel Nederland om hoofdtelefoons te proberen en vergelijken. We willen daar graag de tijd voor nemen, dat doen onze klanten ook. Mailtjes beantwoorden we altijd zo snel mogelijk, maar het kan door drukte gebeuren dat je niet dezelfde dag nog antwoord krijgt. Volgens mij slagen we er goed in om iedereen persoonlijk en naar tevredenheid te helpen. Mocht je ontevreden zijn, mailen kan altijd.
HDPHNS