Hallo,
Wij vinden het vervelend dat u ongemak heeft ondervonden bij uw bestelling.
Het kan inderdaad kloppen dat de levertijd langer dan verwacht was, dit komt momenteel door de mining gekte welke ervoor zorgt dat de levertijd op verscheidene videokaarten, maar ook andere hardware erg lang is. Helaas zijn ook wij hiervan afhankelijk, echter doen wij ons uiterste best om de benodigde videokaarten zo snel mogelijk voor de prijzen die wij aanbieden te krijgen, zodat wij de systemen alsnog zo snel mogelijk kunnen uitleveren.
Indien wij u hier niet tijdig over hebben geïnformeerd, bieden wij uiteraard onze welgemeende excuses hiervoor aan. Wij zijn inmiddels met man en macht bezig om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van hun bestelling.
Uiteraard willen wij u graag tevreden stellen en nemen wij uw klacht uiterst serieus.
U kunt uw klacht indienen via het volgende email adres: info@arcticsecrets.com, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
Wij zullen deze dan op werkdagen binnen 24 uur in behandeling nemen om vervolgens samen een passende oplossing voor uw probleem te vinden.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Arctic Secrets