Coolblue.be

Ik wou absoluut een beoordeling schrijven doordat ik altijd heel tevreden ben van Coolblue. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan die meer dan 400 euro kostten. Mijn laatste bestelling van een gaming laptop van 2000 euro. Op andere website durf ik zulke bestellingen niet te doen, maar coolblue vertrouw ik volledig. Het fijne is dat ze meteen aan de slag gaan met het verwerken van je bestelling zodat je het de volgende dag in huis hebt. Om 22 uur savonds had ik een bestelling gedaan en ik had mijn pak'je' 12 uur na mijn bestelling ontvangen! Dat is de reden dat ik ook eerder bij coolblue bestel. Ik ben echt helemaal tevreden van deze site!

Onlangs een gaming laptop van 2000 euro besteld. Ik ben echt verliefd op de laptop. Werkt naar behoren! Kan zware games draaien op hoge instellingen. Om 22 uur besteld en had het 12 uur later al in huis! Geweldig hoe snel ze tewerk gaan bij coolblue! Coolbue blijft mijn nummer 1 site! Ik vertrouw ze volledig!

Indien je vragen hebt kun je deze via chatmodus stellen. Ik werd hierbij meteen geholpen toen ik dit uitprobeerde bij een eerdere bestelling. Zeer vriendelijk, ik ben heel tevreden!

Scorekaart voor Coolblue.be