Custom Gaming

nieuwe pc
slechte communicatie ivm met stuk niet op voorraad
3 weken levertijd ipv 3 dagen
behuizing beschadigd (krassen) met ontbrekende frontjes
verschillende mails erover geen reactie
beloofde muismat niet gekregen
pc test waarschijnlijk niet gedaan
kortom zeer teleurgesteld

doos was intact
maar behuizing waren krassen op gebruiksporen
ook voetsporen op de stofbescherming bovenaan
zag eruit als een gebruikte case

word niet geholpen zoals het moet
mails worden niet beantwoord
de oplossing is nochtans simpel

Hallo meneer of mevrouw Philver,

Het is uiteraard spijtig als u niet tevreden bent met uw aankoop.

Het is mogelijk dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Dit heeft dan voornamelijk te maken gehad met een vertraging bij het leveren van bepaalde onderdelen vanuit onze leveranciers. Op dit moment is het gekkenhuis op het gebied van miners en worden alle bovengenoemde onderdelen slechter leverbaar. Zelf verkopen wij ook miners en hebben deze enorme groei ook meegemaakt. Wij zijn met man en macht aan het werk om bestellingen op tijd te kunnen versturen, met de kwaliteit die klanten van ons gewend zijn. Het kan zijn dat wij u hier niet tijdig over hebben geïnformeerd, indien dit het geval is geweest bieden wij graag onze excuses hiervoor aan. Wij hebben inmiddels interne stappen ondernomen om de informatievoorziening en transparantie naar onze klanten toe te verbeteren.

Verder willen wij uw vragen om schade te melden zoals beschreven staat in de bijgeleverde instructie's. wij willen u graag tevreden stellen en nemen uw klacht uiterst serieus.

U kunt uw klacht indienen via het volgende email adres: info@arcticsecrets.com, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
Wij zullen deze dan op werkdagen binnen 24 uur in behandeling nemen om vervolgens samen een passende oplossing voor uw probleem te vinden.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak.

Arctic Secrets

Scorekaart voor Custom Gaming