Hallo meneer of mevrouw mats89,
Wij vinden het uiteraard spijtig als u problemen heeft ondervonden bij uw order.
Het klopt dat wij normaliter het volledige systeem versturen omdat wij dan zeker zijn dat alles werkt en dat wij uw garantie kunnen waarborgen. Dit word door een uitvoerige test geconstateerd. Hier hebben wij dan ook het volledige systeem voor nodig.
Het kan voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt, dit kan te maken hebben met een langere levertijd op bepaalde onderdelen vanuit onze leveranciers. Dit komt vooral door de mining gekte die zich de afgelopen tijd heeft voorgedaan, hierdoor zijn sommige onderdelen zoals diverse videokaarten lastig leverbaar, dit in combinatie met de immense groei die ons bedrijf heeft doorgemaakt, heeft gezorgd voor een personeelstekort. Wij zijn met man en macht aan het werk om bestellingen op tijd te kunnen versturen, met de kwaliteit die klanten van ons gewend zijn.
Tevens klopt het dat in de algemene voorwaarden uitzonderingen staan uitzonderingen op het herroepingsrecht. In het geval van een miner is het niet mogelijk om uw bestelling te annuleren omdat het gaat om een financieel product. U vind dit in onze algemene voorwaarden Artikel 10 punt 1: Producten of diensten waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft en die zich binnen de herroepingstermijn kunnen voordoen.
De financiële markt fluctueert namelijk en dit is helaas niet door ons te beïnvloeden. Het zou dan ook niet winstgevend zijn als u zonder gevolgen kunt speculeren op de financiële markt en wij dan alle risico's lopen.
Uiteraard willen wij u wel graag tevreden stellen en nemen wij uw klacht uiterst serieus.
U kunt uw klacht indienen via het volgende email adres: info@arcticsecrets.com, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
Wij zullen deze dan op werkdagen binnen 24 uur in behandeling nemen om vervolgens samen een passende oplossing voor uw probleem te vinden.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Arctic Secrets