AlgemeenIk kwam deze website tegen, en de prijzen zagen er aantrekkelijk uit, vergeleken met andere websites, dus bestelde ik iets. Helaas achteraf veel spijt van gehad. Bij het afronden van je bestelling kreeg je 3 keuzes qua verzending, UPS 1-2 dagen, DHL 2-3 dagen, ik koos voor PostNL , 2-4 dagen.
Achteraf ontzettend veel spijt van, het had gewoon niet uitgemaakt voor welke bezorgdienst ik had gekozen.
Mijn bestelling geplaatst en op maandag 24 juli kreeg ik een mail dat het verzonden was. Dus hield ik er rekening mee het binnen 4 dagen te ontvangen, maar helaas ik kwam van een koude kermis terug, zoals zoveel anderen. Het is vandaag 5 augustus, en ik heb nog niets ontvangen, na vele mailtjes en bellen, kreeg ik de standaard antwoorden,die ze iedereen geven ongeacht je situatie of product. Ik moest maar tot 8 augustus wachten, en ook zou de 30 dagen termijn nog niet om zijn.
En daar zit het hem in, waarom krijgen de mensen allemaal deze antwoorden, of ze nou kiezen voor DHL, Postnl, of wat ook. Het komt of niet aan, of na weken en weken.
Hier zit gewoon een luchtje aan, en ik lees in een andere review dat de spullen dus helemaal uit buitenland komen.
Hier moeten ze gewoon transparant over zijn.
Update: 8 augustus
Vandaag heb ik ze gemaild, dat pakket nog niet binnen was, en binnen enkele uren belden ze mij op, met een oplossing, lees verder, bij klantenservice
De klantenservice luistert totaal niet naar je, het is of er een bandje ingeslikt is, en vooral iedereen de schuld geven, behalve zichzelf.
Uiteindelijk kreeg ik mijn bezorgkosten terug, maar mijn pakket heb ik nog steeds niet. In hun antwoorden, kreeg je standaard termen te horen zoals,...10 dagen zus, 30 dagen zo,...het heeft met postnl lokale bezorgdienst, nog wat te maken...enz..
Maakt niet uit wat ik zei, of met welk argument ik kwam, het waren steeds dezelfde antwoorden die ik kreeg.
Nadat ik ervaringen van derden las, zoveel negatieve ervaringen, met name ook, dat ook al kies je voor Postnl, het pakket uiteindelijk met DHL bezorgt word uit het buitenland. Dit kan gewoon niet, en verdient zeker geen keurmerk, zoals ze nu hebben van Digikeur Webshop. Ik heb digikeur intussen ook aangeschreven over deze praktijken.
UPDATE 9 Augustus:
Klantenservice heeft mij persoonlijk gebeld, en heel keurig de zaak afgehandeld middels een creditering van mijn aankoop, dat waardeer ik heel erg, ook beloofden ze mij dat ze het een en ander gingen aanpassen aan de website/verzend methodes.