Dimension Automatisering

Algemene indruk: Het staat een beetje slordig dat er zoveel dozen in de winkel opgestapeld staan, maar in R'dam centrum is de ruimte nou eenmaal beperkt tenzij je je blauw betaald voor een lappie grond. Sinds de verbouwing ziet alles er toch al een stuk strakker uit in de winkel.

Service: Toppie, anders kan ik het niet noemen. Bijna nooit een garantiekwestie gehad, alleen 1 keer m'n Razer computerknaagdier kapot. Er werden geen vragen gesteld, ik kreeg meteen een andere mee. Beter kan gewoon niet.

Technische kennis: Als ik eens een probleem had, werd het altijd snel opgelost. Ook al bel je 5 minuten voor sluitingstijd, dan gaan ze nog rustig een kwartier met je aan de telefoon zitten om je probleem op te lossen.

Verder krijg je hier ten minste eerlijk advies, ik heb weleens meegemaakt dat de klant voor me werd afgeraden om iets nieuws te kopen, omdat wat hij nu had beter was. Hij moest gewoon effe zijn instellingen veranderen om topprestaties te krijgen. Ze hadden hem net zo makkelijk wat aan kunnen smeren, in welke winkel krijg je nog zulk goed advies? De prijzen zijn trouwens ook goed, niet de goedkoopste maar wel concurrerend, en voor de service heb ik het prijsverschil graag over. Eerste klas winkel. :D

Scorekaart voor Dimension Automatisering