AlgemeenWebshop is zeer degelijk en makkelijk in gebruik. Weinig op aan te merken.
live chat was behulpzaam (voor de betaling)
Na betaling ging het snel bergafwaarts. Meer dan twee weken vertraging en geen informatie. Heb zelf moeten bellen en hoorde dat ze wachten op de gpu, ga uit van een werkweek. Uiteindelijk dus ruim twee weken gewacht en bij levering was de pc niet in werkende staat!
Gratis teruggestuurd voor een "spoed reparatie" die nu ook al meer dan een week duurt. Weer het zelfde gebrek aan informatie...
Klantenservice voelt laconiek(zeker voor zo'n duur product), onduidelijke antwoorden, geen updates over de reparatie maar wel iedere keer Zeggen dat de pc hopelijk vandaag verzonden wordt. Staat al sinds vorige maandag bij hun voor de reparatie. Frustratie!!
Hallo,
Wij vinden het vervelend dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen.
Natuurlijk doen wij ten alle tijden ons best om alle bestellingen naar tevredenheid en op tijd te leveren. Het kan echter voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt, dit kan te maken hebben met een langere levertijd op bepaalde onderdelen vanuit onze leveranciers. Dit komt vooral door de mining gekte die zich de afgelopen tijd heeft voorgedaan, hierdoor zijn sommige onderdelen zoals diverse videokaarten lastig leverbaar, dit in combinatie met de immense groei die ons bedrijf heeft doorgemaakt, heeft gezorgd voor een personeelstekort. Wij zijn met man en macht aan het werk om bestellingen op tijd te kunnen versturen, met de kwaliteit die klanten van ons gewend zijn. Het kan zijn dat wij u hier niet tijdig over hebben geïnformeerd, indien dit het geval is geweest bieden wij graag onze excuses hiervoor aan. Wij hebben inmiddels interne stappen ondernomen om de informatievoorziening en transparantie naar onze klanten toe te verbeteren.
Uiteraard willen wij u graag tevreden stellen en nemen wij uw klacht uiterst serieus.
U kunt uw klacht indienen via het volgende email adres: info@arcticsecrets.com, zodat wij weten om welke bestelling het gaat.
Wij zullen deze dan op werkdagen binnen 24 uur in behandeling nemen om vervolgens samen een passende oplossing voor uw probleem te vinden.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Arctic Secrets