Toemen Modelbouw

Geen service en garantie. Je bent goed genoeg om je geld achter te laten, maar daar houdt het dan ook echt op. Verder word je aan het lijntje gehouden met loze beloftes.

Details
DE KLACHT
Ik heb een rc vliegtuig gekocht inclusief toebehoren voor een totaalbedrag van meer dan €1300,-. 1 1/2 week en 6 vluchten later bleek dat de motor de geest had gegeven. Ik ben hiervoor terug gegaan naar de winkel en heb mijn vliegtuig daar achter gelaten. Deze zou opgestuurd worden naar de fabrikant voor een garantie beoordeling. Ik heb meteen aangegeven het hier niet mee eens te zijn. Ik heb recht op een deugdelijke motor en heb een koopovereenkomst met Toemen en niet met de fabrikant. Wat ik ook inbracht, ik kreeg geen nieuwe motor. 1 1/2 week later weer naar de winkel gegaan en wat bleek: Het vliegtuig was nog steeds niet opgestuurd! Hierop weer mijn beklag gedaan en hun op mijn rechten en hun plichten gewezen (direct een nieuwe motor meegeven). Weer nul op request, smoesjes en praatjes hadden ze genoeg. Het vliegtuig heb ik mee terug genomen zonder motor. Deze zouden ze opsturen naar de fabrikant. Nu inmiddels 4 weken later nog steeds geen nieuwe motor. Ook niet na het stellen van een ulimatum, wat afgelopen vrijdag afliep.

Scorekaart voor Toemen Modelbouw