AlgemeenIk wou een nieuwe pc bestellen en deze winkel werd mij aanbevolen door een vriend. Ik kan geen pc's bouwen dus laat ik dat liever over aan een ander. Geen ervaring met deze winkel dus diverse forums en recensies gelezen.
PC die ik heb is een beest, grote, stevige kast en goede koeling. In rust gemiddelde temp van Cpu/Gpu rond 35C°, zwaar gestressed zo'n 60C°. Alle draden goed weggewerkt en alles werkt tot nu toe naar behoren. Mooie grote kast. Kan recente spellen op Ultra spelen, meerdere processen tegelijk? Geen probleem. Wat een verademing, mijn oude pc was zo oud dat ik Fallout4 helemaal niet kon draaien, en nu vloeiend op hoogste details.
Heel tevreden over deze winkel, als je twijfelt (wat ik ook deed) en zelf geen pc kan bouwen dan raad ik hun zeker aan. Vergeleken met andere shops is deze goed betaalbaar met goede service van mensen die weten waar ze het over hebben. TOP!
Binnen paar dagen had ik hem binnen. Levertijd tussen 09:00 - 13:00 uur, om 13:30 gebeld met de vraag waar mijn pc bleef. Ze zaten er meteen bovenop en namen contact op met de koerier, die had wat vertraging. Boden excuses aan (konden zij ook niets aan doen, maar evengoed netjes) en hij was er om 14:30. Koerier ook heel vriendelijk en netjes. PC in goede nette staat aangekomen met genoeg piepschuim in de doos ter bescherming. Aansluiten en meteen gebruiksklaar.
KlantenserviceHeel vriendelijk, wat vragen gesteld over onderdelen en bezorging via de telefoon en ik werd heel netjes en professioneel geholpen. Ik kreeg dan ook eerlijk advies i.p.v. dat ze dure onderdelen willen aansmeren wat veel bedrijven wel doen.
Ik werd ook gecontact door hun of ik windows op een ssd of gewone schijf wou.
Je wordt via de mail op de hoogte gehouden van elke handeling die ze doen (account aanmaken, bestellen, verzenden etc.)