Redable.nl

Bestelling verliep vlot en gemakkelijk. Herinner me er eerlijk gezegd weinig van, wat een goed teken is.

De bestelling werd via DPD geleverd - verschrikkelijk! Pas op de derde dag (na via meerdere kanalen daarom te hebben moeten zeuren) kreeg ik een briefje in de bus met de melding dat het pakketje op een ophaalpunt lag. (Dat uiteraard vroeg dicht ging, zodat ik pas de dag dáárop het pakketje in handen had)

De klantenservice heeft na mijn klacht over de levering vlot contact gezocht en is mij goed tegemoetgekomen. Ik ben enorm blij over hoe Redable dit heeft afgehandeld; menig webshop zou hier de handen vanaf trekken.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het invullen van een review.

Wat ontzettend jammer om te lezen dat u een slechte ervaring heeft met een van onze vervoerders. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en zeker niet de service die u van ons mag verwachten.

Zou u misschien het ordernummer van uw bestelling willen sturen naar klantenservice@redable.nl? Dan wil ik graag uitzoeken wat er precies is gebeurd en hoop ik u wat opheldering te kunnen geven.

Groeten,

Redable