Bax-shop.nl | Bax Music

Goede website, verschillende mogelijkheden voor zoekopdrachten, filteren, sorteren, vergelijken. Heel erg handig om precies te vinden wat je nodig hebt. Als je er alsnog niet uit komt kun je nog gebruik maken van online advies! Of langsgaan in een van de winkels. (Er staat bij de producten of hij daar ook als demomodel te zien is)
Ik ga graag naar de website van Bax shop, soms om te kopen maar meestal gewoon om te kwijlen en dromen en te zien wat er allemaal is. Dan zet ik dingen in mijn verlanglijstje en dan hoef ik er zelf niet meer om te denken. Top website! Praktisch, snel, overzichtelijk!

Ze waren goed beschermd bij elkaar gedaan in een passende doos. Alle informatie klopte, orders, pakbonnen, etc. Alles was in goede staat. En snel geleverd zoals beloofd. (En gratis )

Ik heb 1 keer iets terug gestuurd omdat het product niet werkte naar behoren. Dat werd erg goed afgehandeld. Uiteindelijk gewoon een nieuw product gekregen, en geen klachten meer sindsdien. Dat is prettige serice!

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music