Computeroutlet.nl

Ik kom vaak op Tweakers voor productbeoordeling, tests en specs...had ik maar opgelet en geweten dat hier ook BEDRIJFSbeoordelingen zijn! Betalen is makkelijk ja...verder is het bagger. Er worden dingen beloofd die niet waar zijn. "Levering binnen 1-3 werkdagen." Niet waar, ik moest 20 minuten bellen en boos worden. "Wij hebben wat we aanbieden op voorraad." Niet waar, ik hoorde dagen niets. Na aandringen op een leverdatum zeiden ze dat ivm de recente wereldwijde cyberaanval met ransom ware de containers in de haven van Rotterdam traag gelost werden. Dus de laptop waarvan ze mij VOOR het bestellen verzekerden dat ze er heel veel van hadden, zat vast in de haven van Rotterdam. Lijkt wel The Wire of Penoza.... Valse beloftes, vals aanbod en je mag wachten want zij NEMEN NOOIT ZELF CONTACT OP!

Na zelf bellen en klagen over het niet kunnen geven van een DEFINITIEVE bezorgdatum boden ze een andere laptop aan. Ander merk maar vergelijkbaar zei de man die tussen mij en de leiding aan de telefoon zat. Deze was al klaar en ja, het werd de volgende dag bezorgd.

Goed nieuws? Wel..Intel i3 ipv i5, ik betaalde een upgrade naar 8GB memory maar er zit toch 4GB in. Dit ONDANKS dat ik aande telefoon mijn upgrades heb herhaald voor bevestiging.
Ik heb na het controleren maar afgesloten en netjes in de doos teruggezet.

De telefoon....nemen ze bijna nooit op. Je moet geluk hebben. CONTACT? Daar doen zij niet aan. JIJ mag achter je spullen, je geld of simpele informatie aan.

Dit is een les om eerst goed te kijken op Tweakers en Radar, Kassa, Opgelicht etc. En om niet met Ideal te betalen maar Paypal of Credit Card. Ik heb een bedrijf maar de bank/Ideal kan NIETS voor me doen. "U kunt aangifte bij de politie doen meneer."

Ik heb niet waar ik voor heb betaald, en niet zoals beloofd. Zelfs NU, VANDAAG, staan hun beloftes en aanbod nog op hun website!! Geen update, geen memo of waarschuwing, geen spijt of waarheidsbesef. Ik heb PR, Klantcontact en Communicatie ervaring. Ik wil dit bedrijf best helpen, maar ik zie geen spijt of enige intentie van verandering. Wordt vervolgd.

Scorekaart voor Computeroutlet.nl