AlgemeenWebsite belofte levering volgende dag niet nagekomen en dit was essentiële (het ging over een verjaardagskado!). Web-site belofte om binnen de 60 minuten op e-mail hieromtrent te antwoorden werd ook niet nagekomen. Website belofte om binnen de 30 minuten FB chat te beantwoorden werd ook niet nagekomen. Coolblue houdt zijn beloftes niet. Gelukkig is het product de volgende dag goed en wel (maar dus veel te laat) aangekomen. Resultaat: leverings- en responsbeloftes van Coolblue zijn niet veel waard.
VerzendingWebsite belofte levering volgende dag niet nagekomen en dit was essentiële (het ging over een verjaardagskado!). Web-site belofte om binnen de 60 minuten op e-mail hieromtrent te antwoorden werd ook niet nagekomen.
KlantenserviceTe laat werd contact opgenomen of gereageerd en door verschillende personen met verschillende boodschappen. Een tegemoetkoming van 10 Euro werd mij aangeboden, maar dat is eigenlijk een zeer vervelende marketing truuk. Ik ben niet tevreden met de levering en moet dus nog meer kopen (met dan 10 Euro korting) om mijn te sussen..??? Deze eerste ervaring met Coolblue in twee jaar is mij gewoon slecht bevallen. Ik zal dan maar de moeilijke klant zijn zeker, maar ik hoef die 10 Euro korting niet, want ik zal zeker een heel tijdje wachten voor nog eens een koop te doen bij Coolblue.