Remarkt

De site is overzichtelijk, de bestelling is op maat aan te passen.
Sommige dingen waren zorgvuldig maar onhandig ingepakt. Wel is alles er aan gedaan om schades te voorkomen. Helaas waren er enkele stekkertjes (zoals PS2 en VGA) verbogen. Gelukkig konden we dit zelf oplossen.

Bij de oorspronkelijke bestelling bleef een bericht van verzending en Track & Trace code uit. Na enkele dagen, juist op het moment dat ik wilde bellen waar de bestelling bleef, stond er een vrachtwagen met een pallet met de bestelling. Het is goed, maar zo'n bericht van verzending (liefst met Track & Trace code) maakt planning wat makkelijker.

We hadden een Duits toetsenbord geleverd gekregen, daar kwamen we pas veel later achter. in goed vertrouwen en zonder dat er van alles aangetoond moest worden is dit recht gezet. De volgende dag had ik een vervangend toetsenbord binnen.

Mijn ervaring (via mail) is dat de service uitstekend is. Er wordt heel snel gereageerd op mailtjes. Het lijkt soms alsof ie zit te wachten op een mail van mij, om die dan zo snel mogelijk te beantwoorden :P

We hadden een Duits toetsenbord geleverd gekregen, daar kwamen we pas veel later achter. in goed vertrouwen en zonder dat er van alles aangetoond moest worden is dit recht gezet. De volgende dag had ik al een vervangend toetsenbord binnen.

Scorekaart voor Remarkt