Softkeys

2x Office 2016 Home and Business NL besteld. Ik kreeg de licentie-codes binnen een minuut binnen op de email. Licenties konden wel geverifieerd worden online via office.com/setup maar niet geactiveerd worden na installatie van het pakket. Uiteindelijk Microsoft gebeld, de ene licentie was al 19x geactiveerd, de andere al 13x! Dit bedrijf kan dus zonder enige schroom een oplichter genoemd worden!

UPDATE: We hebben contact gehad met het bedrijf en de koop uiteraard ontbonden. De eerste smoes was een gecrashte server van hen waardoor codes soms dubbel zijn uitgegeven. Let wel, als dat zo zou zijn betekend dat met 1 inkoop dus dubbele winst maakt. Tevens waren deze codes 19x en 13x geactiveerd, en dus niet 2x. Meneer wist het op Microsoft te steken en na verloop van tijd was hij zelfs het slachtoffer van een onbetrouwbare leverancier. Het feit dat de codes nu nog steeds aangeboden worden en ver onder de prijs van bedrijven die wel Microsoft-partner zijn, zegt mij genoeg. Meneer is de dupe van zijn leverancier maar blijft ondertussen de licenties wel doorverkopen.

PAS OP: de codes kunnen wellicht werken maar u heeft geen enkele garantie dat u in de toekomst geen problemen met activatie of updates gaat krijgen.

Groeten,
Een computerbedrijf