Bax-shop.nl | Bax Music

Een uiterst teleurstellende eerste ervaring met Bax. Op 28 mei bestel ik onder meer twee DJ-monitoren. Op 29 mei wordt er slechts één geleverd. DHL lukte het maar niet om het pakket af te leveren en de track & trace-code van DHL is onjuist. Kan gebeuren natuurlijk, maar sindsdien zit ik in de mallemolen van de slechte klantenservice van Bax. Per e-mail wordt er niet snel en niet inhoudelijk gereageerd. Met de telefonische helpdesk leken betere afspraken mogelijk (er werd mij nog snel één B-stock monitor tijdelijk toegezonden; prima). Echter, na drie weken (19 juni) wacht ik nog steeds op de levering van mijn tweede DJ-monitor (die ik al heb betaald op 28 mei), is de uitgeleende monitor al teruggezonden, krijg ik daarvoor allerlei facturen gemaild (terwijl telefonisch werd gezegd dat ik niets verschuldigd ben) en moet ik via een betaallink alsnog een extra betaling verrichten. Van de vele mailtjes van het RMA-systeem van Bax kan ik geen chocola maken, dus het zal mij benieuwen wanneer ik mijn bestelling ein-de-lijk in ontvangst mag nemen... :-(

Update 22/6/2017: De dag van deze review werd de tweede DJ-monitor verzonden. Helaas wel naar mijn thuisadres en niet naar mijn afleveradres, zodat het dure product een dag en een nacht buiten mijn voordeur heeft gestaan. Inmiddels ben ik een blije gebruiker van beide DJ-monitoren.

Op 28 mei bestel ik onder meer twee DJ-monitoren. Op 29 mei wordt er slechts één geleverd door DHL. DHL lukte het maar niet om het andere pakket af te leveren en de track & trace-code van DHL laat onjuiste informatie zien. Sindsdien zit ik in de mallemolen van de slechte klantenservice van Bax, die mij niet proactief informeert. Uiteindelijk heb ik begrepen dat DHL het tweede deel van mijn bestelling terug aan Bax heeft gestuurd. Ondertussen zit ik nog steeds te wachten op de bestelling.

Per e-mail wordt er niet snel en niet inhoudelijk gereageerd. Met de telefonische helpdesk leken betere afspraken mogelijk (er werd mij nog snel één B-stock monitor tijdelijk toegezonden en inmiddels ook weer teruggezonden). Echter, na drie weken (19 juni) wacht ik nog steeds op de levering van mijn tweede DJ-monitor (die ik al heb betaald op 28 mei), krijg ik allerlei facturen gemaild n.a.v. de tijdelijk geleende monitor (terwijl telefonisch werd gezegd dat ik niets verschuldigd ben) en moet ik via een betaallink alsnog een extra betaling verrichten. Van de vele mailtjes van het RMA-systeem van Bax kan ik geen chocola maken en de mails conflicteren met de telefonische contacten. Mijn laatste bezwaar per e-mail tegen een extra betaling heeft nog geen reactie mogen uitlokken van Bax. Het zal mij benieuwen wanneer ik mijn bestelling eindelijk in ontvangst mag nemen.

Beste Koen,

Dit klinkt allemaal niet zo best! Onze excuses voor de miscommunicatie. We zijn hard aan het werk om ervoor te zorgen dat jij de tweede DJ-monitor spoedig zult ontvangen. Je hebt er tenslotte recht op.

Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music