eGlobal Central BE

Ik heb een perfect product ontvangen tegen veel lagere Nederlandse prijs maar relatief lange levertijd.

Ik was geïnteresseerd in een horloge welke €110,00 prijsverschil had met e-shops in Nederland. Ik was in de veronderstelling dat het om een uitloop model zou gaan. Nadat ik de site had bekeken en beoordeeld heb ik het horloge besteld en betaald via I-deal. Na een paar dagen kreeg ik netjes een bevestiging dat de levering uit HongKong (?!) zou komen. Het track en trace nummer bracht op me terug op de site. Ik las de site nog eens door en zag wegens orkaan kantoor en magazijn gesloten. Ik werd een beetje onrustig. Daarom via tweakers recensies gelezen en ik werd nog onrustiger. Afgelopen maandag opnieuw een track en trace van B-post ontvangen en die gaf aan status Belgie. Afleveradres alleen woonplaats en postcode. Een dag later nog een keer gekeken en inmiddels status Nederland. Het spijt me voor mensen die gedupeerd zijn, maar ik heb gisteren een prachtig horloge ontvangen. Origineel zo ver ik kan beoordelen, zonder beschadigingen en goed verpakt.

Berichtgeving omtrent de bestelling was adequaat en correct.

Scorekaart voor eGlobal Central BE