Bax-shop.nl | Bax Music

Bestelling was makkelijk en geen problemen mee gehad , ging erg moeiteloos ! ! !

De levering was erg waardeloos, erg kort uitgelegd: Bestelling kwam niet op de 19e aan (kan gebeuren) door een sorteer fout. Daarna zou het product op de 22e moeten worden geleverd en de bestelling stond nog steeds op "sorteren". Ik ben er zelf achter aan gegaan en 3x gebeld met DHL en 5-6x Met bax zelf die het ook niet helemaal snapte , uiteindelijk was het pakketje ineens bij bax shop gevonden en werd hij opnieuw verstuurd ,1 week op lopen wachten. naja kan allemaal gebeuren , maar dan komt het pakketje binnen en is de doos kapot met meerdere gaten erin , de verpakking van mijn arm en mijn shockmount allebij deels geopend maar nog wel gesealed? de doos zelf kapot van beide producten. De arm ( zodra ik hem beweegt) lijkt er iets los te zitten en maakt een hoop herrie, de arm maakt een heel raar stroef geluid zodra ik hem beweeg. Of dit al zo was weet ik niet en of dit zo door de levering is gekomen weet ik ook niet , maar tot nu toe erg slecht. de arm nu een paar dagen uitgeprobeerd maar hij doet t prima . de reden dat ik dit niet terug stuur is puur omdat ik denk dat het weer fout gaat en weer een week gaat duren terwijl ik hem gewoon erg nodig heb.

Klantenservice was erg goed .

Beste Patrick,

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een bezorging van een pakketje zoveel problemen met zich meebrengt. Onze welgemeende excuses hiervoor! We begrijpen ook dat de staat waarin je jouw pakketje hebt ontvangen niet echt netjes is geweest. Mocht je deze alsnog retour willen zenden en omruilen voor een nieuwe, dan is dit mogelijk via www.bax-shop.nl/retour. We gaan er natuurlijk niet vanuit dat het dan weer verkeerd loopt. Mocht het toch nog eens gebeuren, neem dan gerust contact met ons op zodat we je hierbij kunnen helpen.

Amanda
Bax Music