overzichtelijke site niets op aan te merken, lijkt op eerste gezicht allemaal te kloppen, behalve de levertijden bleek later.
Verzending22 mei bestelde ik 4 artikelen waarvan er 100+ op voorraad waren met 1 stip, dat betekend dus voor 22hr besteld volgende dag in huis. Uiteindelijk kreeg ik deze pas na 4 dagen thuis bezorgd.
KlantenserviceAangegeven waar mijn order bleef, artikelen waren niet op stock gaf men aan, mar dat had ik zelf ook kunnen zien want de artikelen stonden als 3 stippen (2-5 werkdagen levertijd) online, net als nu. Dus nogmaals gecontroleerd en er stond gewoon 1 stip bij en nu nog steeds. Nadat ik ze daar op wees bleef het stil. Blijkbaar ben ik niet de enige met deze ervaring, levertijd is prima, maar wees er gewoon eerlijk over. Dit frustreert enorm als je de volgende dag ingepland hebt aan de slag te gaan met de zaken die je besteld hebt.
##########
ben netjes gebeld en heb een tegoed bon gehad voor de volgende x. Opgelost bij deze.
Beste Dr.Dribble,
Bedankt voor uw beoordeling.
Allereerst onze excuses voor het ongemak! Jammer dat in het contact met de helpdesk de status van de bollen niet geheel duidelijk is uitgelegd. Wij zouden graag contact met u willen opnemen. Hiervoor gaan wij u een privébericht sturen.
Het Allekabels team