Redable.nl

Het bestellen op de website tot en met het betalen gaat prima. Geen problemen gehad.

Van te voren gebeld om te vragen of de dag erna geleverd kon worden, "vanzelfsprekend" was het antwoord. Nu bijna een week verder nog geen levering.
Eerst bleek dat ze de dag erna toch niet konden leveren, nu blijkt dat het pakket eerst verkeerd was aangemeld en later was verzonden naar DE.

Toen ik belde met Redable over de levering kreeg als allereerste een reactie dat wanneer de transporteur niet rijdt, zij daar niets aan kunnen doen. Echt nul punten zo'n reactie, ten eerste hebben we van te voren gebeld of er geleverd kon worden, ten tweede kiest het bedrijf zijn eigen transporteur. T

Omdat ik het pakket zaterdag echt nodig had op vrijdagochtend vroeg gebeld of er niet iets met een spoedlevering gedaan kon worden. Men ging hun uiterste best doen is me gezegd. De rest van de dag helemaal niets gehoord. Op maandag klantenservice aan de lijn. Excuses gekregen, men gaf aan dat de mails hierover niet aan waren gekomen. Ongeloofwaardig dat laatste.

Ten eerste vind ik het überhaupt nogal slap om een mail te sturen wanneer een klant belt met haast en je al te laat bent met leveren, ten tweede vind ik het hoogst onwaarschijnlijk dat uitgerekend die mails niet aankwamen, alles heeft hier gewoon gefunctioneerd. Zeg dan gewoon eerlijk dat je het vergeten bent.

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend teleurstellend dat uw bestelling op deze wijze is verlopen. Dit is absoluut niet de service die u van ons mag verwachten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u niet tevreden bent met de gang van zaken rondom uw bestelling en willen daarvoor onze oprechte excuses aanbieden.

Spijtig genoeg heeft uw bestelling door een foutieve sortering bij onze vervoerder een flinke omweg gemaakt via Duitsland. Wij doen er momenteel alles aan om uw bestelling alsnog zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen. Hierover zullen wij u uiteraard op de hoogte blijven houden.

Als u hier nog vragen of opmerkingen over heeft dan kunt u ons mailen via klantenservice@redable.nl.

Groeten,

Redable