Een tijdje geleden heb ik bij Geeektech een 'originele' LG smartphone oplader + USB-kabel gekocht. Bij het uitpakken van de doos zag ik meteen dat het sowieso niet om een LG oplader ging, maar wel om een neppe Samsung oplader. Inclusief vage, afgeraffelde opdruk. Deze heb ik even geprobeerd, maar zoals menig Tweaker weet: zo'n oplader is onveilig en dat bleek, het ding werd gloeiend heet en ik zou hem niet graag 's nachts gebruiken om mijn telefoon mee op te laden. Bij voorkeur zelfs helemaal niet.
Hierop contact opgenomen met Geeektech, en ze stuurden mij een nieuwe, opnieuw een neppe oplader op. Hierna heb ik de hoop maar meteen opgegeven. Duidelijk is dat Geeektech goed weet waar ze mee bezig zijn, namelijk pure misleiding van hun klanten.
Er mag nog wel gezegd worden dat de USB-kabel overigens goed heeft gewerkt, maar dat is ook het enige positieve wat ik kan benoemen van mijn bestelling bij Geeektech.
Levering was netjes, kon ik niks op aanmerken.
KlantenserviceDe klantenservice deed alsof ze iets voor me wilden betekenen, maar stuurden doodleuk weer een nieuwe namaak-oplader. Klachten worden dus niet serieus genomen, of ze doen het erom.