Licentie2GO

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback. Er spijtig om te horen dat het installeren van Avira niet naar wens is verlopen. We bieden bij Licentie2GO een installatie-garantie op al onze producten waarbij het natuurlijk niet hoort te gebeuren dat het proces stopt na een mislukte installatie. We helpen u binnen onze installatie-garantie graag (gratis) met het correct installeren van uw product.

Tevens bieden we op iedere Avira levering een gratis proefperiode. In die periode kunt u het product installeren en kijken of het aan uw wensen voldoet. U heeft ervoor gekozen om uw licentie op te halen - de verzegeling op uw licentie te verbreken – en het product definitief in gebruik te nemen (zonder te testen). Helaas is het daarna niet meer mogelijk om te retourneren. Vergelijk het met een beltegoedkaart waarvan u de kraskaart open gekrast heeft.

We lossen het probleem met Avira op uw computer graag samen met u op. De licentie voor Avira Internet Security is 100% werkend en afkomstig van Avira zelf. Mocht er onverhoopt een probleem zijn met de licentie, dan vergoeden we dit te allen tijde. De installatie-problemen op uw computer – waar deze ook door veroorzaakt worden – kunnen we vast samen oplossen en binnen onze gratis installatie-garantie. Onze klantenservice heeft reeds aangeboden om u te helpen en dit aanbod blijft staan! Ik hoop op uw bericht.

Robbin van Licentie2GO

P.s. Wenst u direct contact met mij, mail dan naar klachten@licentie2go.nl