Bestel- en leveringsproces zijn naar behoren levering binnen 24 uur en adequate berichten omtrent stand van zaken
VerzendingAV Avira Installatie verliep niet naar behoren en pakket was slechts deels geinstalleerd Advies gekregen van licentgie2go register op te schonen met cleaner van Avira. Advies opgevolgd en daarna was installeren helemaal niet meer mogelijk. Inmiddels licentie omgeruild tegen een ander product bij licentie 2go
KlantenserviceProblemen met installatie zijn in naar behoren opgelost en licentie is omgeruild voor een ander product dat wel werkt op mijn pc
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Er spijtig om te horen dat het installeren van Avira niet naar wens is verlopen. We bieden bij Licentie2GO een installatie-garantie op al onze producten waarbij het natuurlijk niet hoort te gebeuren dat het proces stopt na een mislukte installatie. We helpen u binnen onze installatie-garantie graag (gratis) met het correct installeren van uw product.
Tevens bieden we op iedere Avira levering een gratis proefperiode. In die periode kunt u het product installeren en kijken of het aan uw wensen voldoet. U heeft ervoor gekozen om uw licentie op te halen - de verzegeling op uw licentie te verbreken – en het product definitief in gebruik te nemen (zonder te testen). Helaas is het daarna niet meer mogelijk om te retourneren. Vergelijk het met een beltegoedkaart waarvan u de kraskaart open gekrast heeft.
We lossen het probleem met Avira op uw computer graag samen met u op. De licentie voor Avira Internet Security is 100% werkend en afkomstig van Avira zelf. Mocht er onverhoopt een probleem zijn met de licentie, dan vergoeden we dit te allen tijde. De installatie-problemen op uw computer – waar deze ook door veroorzaakt worden – kunnen we vast samen oplossen en binnen onze gratis installatie-garantie. Onze klantenservice heeft reeds aangeboden om u te helpen en dit aanbod blijft staan! Ik hoop op uw bericht.
Robbin van Licentie2GO
P.s. Wenst u direct contact met mij, mail dan naar klachten@licentie2go.nl