Coolblue.be

De website is super gebruiksvriendelijk.. De presentatie van het product, de specificaties, de suggesties van accessoires, enzovoort.. Alles is gewoon op en top ! Als techlover steek ik graag wat meer tijd in de research van de producten dus de filmpjes of pro's en con's van Coolblue zijn voor mij niet zo belangrijk.. Maar voor mijn mama (die deze account ook gebruikt) of andere gebruikers die iets minder af weten van technologische producten zijn ze absoluut top!

Verzending altijd goed, doen wat ze beloven! Geen verdere opmerking mogelijk.

Ik heb de klantenservice moeten aanspreken omdat er iets fout was gegaan bij mijn betaling. Ik had een time-out op de website maar niet op PayPal. Daardoor is de betaling wel overgeschreven maar niet gelinkt aan de bestelling. De bestelling werd automatisch geannuleerd (een mail had me gewaarschuwd dat dit kon gebeuren), nadat dat gebeurde heb ik de klantenservice gecontacteerd. Meteen kreeg ik reactie en enkele minuten/uren later kreeg ik een bevestiging dat de bestelling opnieuw geplaatst was en de betaling gelinked was aan mijn bestelling.

-> Dag later ontving ik het product.

Kon online bestellen maar bij elk bedrijf zo gemakkelijk en vlot verlopen !

Scorekaart voor Coolblue.be