Magna Computers

Helaas is er geen mogelijkheid om via de website te bestellen. Dat weerhield mij er origineel van om mijn bestelling bij Magna te plaatsen. Gelukkig heb ik toch gekozen om te bestellen.

De bestelling bestond uit 2 processoren en een bijbehorend moederbord. Bij de eerste bevestiging was Magna zo voortvarend geweest om ook meteen bijbehorende koelers aan te bieden. Na een mailtje dat ik deze nog had liggen is de bestelling in gang gezet.

Op de bevestiging stond een levertijd vermeld van 2 tot 4 werkdagen. Na 4 werkdagen kreeg ik een mailtje van ze dat het 2 dagen langer zou duren. Na die 2 dagen waren de spullen dan ook binnen.

Helaas was men één van de processoren vergeten. Mijn mailtje hierover werd nog dezelfde dag beantwoord met excuses en de melding dat de processor nog dezelfde dag op de post ging. De volgende dag was de processor dan ook netjes (aangetekend en verzekerd) bij me binnen.

De spullen draaien nu dan ook naar volste genoegen in mijn nieuwe server.

Toppie jongens! Zo hoort het dus!

Scorekaart voor Magna Computers