De meeste artikelen gewoon op voorraad, overzichtelijke site en uitstekende service, zoals te doen gebruikelijk bij Bax-Shop.
VerzendingDe verzending via DHL was ronduit slecht. De chauffeur was blijkbaar niet in staat om in een tijdbestek van 4 uur (tussen 09:00u en 13:00u) het pakketje te leveren en na een melding geplaatst te hebben bij de DHL klantenservice (via Facebook) duurde het vervolgens ruim 1,5 uur voor er reactie kwam. De reactie was dat ik gewoon thuis had moeten zijn toen de chauffeur (ruim 3 kwartier later) voor de deur stond. Aangezien mijn agenda voor die dag redelijk vol zat kon ik dus niet blijven wachten, ondanks het feit dat ik de inhoud van het pakketje eigenlijk hard nodig had die dag.
Beste klant,
bedankt voor jouw review. Jammer om te horen over jouw ervaring met betrekking tot de bezorging. Het tijdvak dat je ziet staan op de track & trace code is altijd een indicatie. We kunnen ons natuurlijk wel voorstellen dat het fijn is om binnen dat bestek jouw pakketje te ontvangen, zeker gezien een drukke agenda. We hopen dat je jouw bestelling in goede orde hebt mogen ontvangen en dat ook de artikelen naar wens zijn.
Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.
Amanda
Bax Music