iBOOD

Betalen kan op voldoende manieren en het proces is duidelijk. De verzendkosten zijn soms wel aan de hoge kant, maar daar kies je voor.

De levering zelf gaat bij mij altijd prima. Bij het artikel staat altijd de verwachte verzenddatum, en die ligt soms best ver in de toekomst (vandaar één ster afwaardering), maar wordt bij mij altijd gehaald.

Een RMA/garatieclaim aangevraagd voor kapotte oortjes. Kwam keurig een melding dat dit niet via het systeem kon worden afgehandeld maar dat er een mail naar iBood gestuurd moest worden. Dit dus gedaan. Na een aantal dagen niets gehoord te hebben een contactaanvraag via het webformulier gedaan. Hierop ben ik de zelfde dag nog teruggebeld. Aardige en behulpzame medewerker die eerst excuses aanbood en vervolgens toezegde het aankoopbedrag te retourneren. En dit stond de volgende dag al op mijn rekening! Dus als ze de mail niet hadden gemist was het een uitstekend geworden.

Scorekaart voor iBOOD