Art & Craft België

Als alles op stock is en het transport verloopt goed, dan is alles prima tot super prima bij deze firma. De ellende begint als er ergens iets verkeerd gelopen is. De meest botte en naast de kwestie antwoorden kan je verwachten van personen zonder enige empathie. Je krijgt het gevoel. JIJ zit met het probleem en niet zij. Je kan ons toch niets maken. Echt een rot gevoel hou je eraan over. Ik liet mijn hoofd niet hangen en ben ervoor gegaan. Samen hebben we het opgelost.

Artikel op stock. Vandaag besteld, morgen geleverd. Afspraak maken voor een levering ruim 7 dagen later en dan slechts de dag ervoor horen dat het niet in stock is en later geleverd zou worden. Vreemd. Maar netjes opgelost. Zelfs een kleine nalevering!

Botte antwoorden, krijgen nadat we een probleem aankaarten, volledig naast de kwestie en zonder een oplossing aan te bieden. We zijn er niets mee. Antwoorden om te antwoorden. Ik had er echt meer van verwacht. Bah......
Ik kreeg een nieuwe mail en er is een oplossing in de maak. Er is blijkbaar toch een vorm van goede wil aanwezig. Leuk om horen. Heb dus de waardering aangepast. Eerlijk is eerlijk. Nu zien of er effectief een oplossing komt voor het nog bestaande probleem waarmee we zitten. De offerte is binnen. Nu nog de verwerking.

Scorekaart voor Art & Craft België