Snelle en overzichtelijke site, snel besteld en betaald. Levering ook zeer vlot. Prijzen uitstekend. Wanneer je iets wil bestellen, snel antwoord. Maar als er iets mist in de bestelling... dan begint het gedonder.
KlantenserviceOp 21 maart bestelde ik een HP Elitebook. Op 22 maart werd deze verzonden. Op 23 maart kreeg ik de laptop. Wat bleek, verkeerde steker. Niet voor Europa maar voor whatever land waar men drie platte pinnen in het stopcontact steekt.
Ook ontbrak de gratis HP tas die bij de advertentie/bestelling stond.
Na talloze mailen heen en weer mailen werd me verzocht om het zelf dan maar met HP op te lossen door hen te bellen. Zo gezegd zo gedaan.. denk je. 33 minuten in de wacht bij HP, toen voor het eerst een mens gesproken en na nog eens 11 minuten kwam de oplossing: we sturen u een nieuwe steker toe. GOH!
Moet ik dit zelf doen allemaal, terwijl ik de laptop toch echt bij BeatIT heb gekocht en niet bij HP? Waardeloze service. Ik heb dus een maand(!) moeten wachten op de tas (minder erg) en op de juiste steker (zeer vervelend).
Na de melding van de klant dat er een verkeerde stekker door HP was meegeleverd hebben wij gelijk met de distributeur van HP contact gezocht. De reactie: laat de klant maar met HP bellen en dan een zgn. DOA formulier regelen. Dan wordt de laptop vervangen. Tja.. alsof de klant vanwege een stekker op een vervanging van een reeds geïnstalleerde laptop zit te wachten.
De klant had geen acuut probleem, dus met zijn belang in ons achterhoofd hebben wij dit hogerop gespeeld, om dit scenario maar te voorkomen. Zonder resultaat. Uiteindelijk blijkt HP het dus zonder complete vervanging op te lossen en daar zijn we gelukkig mee. Jammer dat de informatie van de distributeur niet juist bleek.
Voor het overige geldt dat de garantie altijd door HP afgehandeld wordt. Uiteraard. Dat is overal zo. En deze klant wist dat ook, want hij had in 2016 ook al eens een garantieafhandeling via HP.