Bax-shop.nl | Bax Music

De beste service die ik ook heb mogen gebruiken. Alles is er binnen een dag, mits het op voorraad is. 60 dagen retourrecht op alles. Snelle en duidelijke klantenservice. Heb meerdere malen iets moeten retourneren door fabrieksfouten en dat ging helemaal vlekkeloos. Ik heb zelfs een product kunnen price matchen 3 weken nadat ik het gekocht had. Als ik iets nieuw moet kopen dat met muziek te maken heeft, koop ik het bij bax.

De producten van bax zijn er zo goed als altijd de volgende dag als het op voorraad is. Anders moet het bestelt worden door bax en dan duurt het wat langer. Ik heb echter maar 1 keer meegemaakt dat een product niet op voorraad was.
Je producten zitten verpakt met genoeg luchtzakken om te zorgen dat er niks kapot gaat.

Ik heb meerdere keren de klanten service moeten bellen in verband met fabrieksfouten in een versterker. Dat is vlekkenloos gegaan. Ik heb gratis kunnen retouneren en had binnen een week mijn amp weer terug.

Ook heb ik een gitaar bij bax gekocht, die 3 weken later stond deze opeens een hoop tientjes goedkoper op bax. Ik heb even gebeld en heb het verschil terug gekregen zonder enige vorm van moeite.

Je krijgt snel een persoon aan de lijn, en mails worden ook vlug beantwoord

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music