mytrendyphone.nl

OPLICHTERS LEVERING 14 DAGEN EN LANGER IS OP VOORRAAD ZEGT MEN IN CHINA VERGEET MEN TE ZEGGEN EN GEEFT DAN POST NL DE SCHULD

MAX 4 DAGEN NU BLIJKT 14 DAGEN BIJ BETSELLING STAAT NIKS ALLEEN OP VOORRAAD KORTOM OPLICHTERS

LIEGEN GEWOON MEE EN GEVEN ANDERE DE SCHULD
KOOP GEWOON ZELF BIJ ALIBABA IS VEEL SNELLER EN VOORDELIGER HIER ABSOLUUT NIET BETSELLEN JE HEB AL EEN NIEUWE TELEFOON EER JE SPULLEN ER ZIJN Uw bestelling nr. 8185397 werd vandaag opgestuurd.28032017in middels 4 april en nog niks ontvangen deze oplichters geven post nl de schuld maar doen het zelf post nl weet nergens van en zeggen juridische stappen tegen deze firma te gaan nemen lees alle revieuws maar na zij doen niks fout NIET KOPEN HIER OPLICHTERS geld terug vragen via pay pal

Bedankt voor de terugkoppeling. Uw bestelling is, zoals wij op de website beloven, dezelfde dag verzonden (28/3/2017). De levertijd is normaliter tussen de 2 en 4 werkdagen, en soms kan het langer duren, afhankelijk van de locale postbezorging. Wij hebben u vriendelijk gevraagd om nog eventjes af te wachten omdat de kans nog steeds bestaat dat de zending bij u afgeleverd zal worden, aangezien het naar een juiste en complete adres verstuurd was. Wij zullen u de verzendkosten vergoeden aangezien de zending nog niet bij u aangekomen is. Wij zijn toch van mening dat u uw zending binnenkort kunt verwachten te ontvangen, maar indien dat niet gebeurt tot 12/4/2017 (het gaat om 10 werkdagen, wat uit onze ervaring de maximale mogelijke levertijd is voor PostNL zendingen), horen wij het graag zodat wij u de rest van het aankoopbedrag kunnen vergoeden.

Mieke van Dalen
Customer service manager