Duiverman Automatisering

Zeer slechte ervaring mee, koop niet bij Duiverman!

Ik bestelde een adapter via de website, kreeg snel een bericht dat deze werd verzonden en ontving een pakketje een aantal dagen later.

ECHTER, in dit pakketje zat een andere adapter met ander vermogen van een ander merk. Per mail contact opgenomen met Duiverman, hij vertelde dat hij de andere adapter niet in huis had maar dat dit een goede vervanging zou zijn, hij zou het zelfs nog nagecheckt hebben bij het bedrijf.
Het vervangende product heeft hij gestuurd zonder overleg met mij.
De vervangende adapter had een compleet ander vermogen (minder) en was geen vervanging voor de adapter die ik had besteld.

Ik heb dit aangegeven bij Duiverman, gezegd dat ik het product wil terugsturen en mijn geld terug wil, incl vergoeding voor de retourzending. Dit lijkt mij meer dan logisch, aangezien het een fout van zijn kant was. Duiverman ging akkoord maar WEIGERDE de kosten voor retourzending te vergoeden omdat hij 'dat zwaar overdreven vindt voor een adapter waar hij maar 2 euro op verdiend'. Oftewel eigen belang gaat voor de klant, de klant is de dupe van zijn eigen fouten.

Pakketje binnen een week retour gezonden. Dan blijft het stil...

In de 2 maanden daarna meerdere emails gestuurd en Duiverman geprobeerd te bellen. Geen reactie. Neemt telefoon niet op. Voicemail ingesproken, geen reactie. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Ik dreigde om een klacht in te dienen, geen reactie.

Dan uiteindelijk na 2,5 maand telefonisch contact gekregen. Hij was aan het wachten tot ik de klacht ging indienen, omdat ik wel erg vijandig was in mijn mails. Verder zou hij gezondheidsproblemen gehad hebben waardoor hij niet in staat was te reageren. Uiteindelijk zou hij het geld volgende week wel een keer overmaken.
Dit is allemaal zeer twijfelachtig en manipulatief op mij overgekomen.

Na 2 weken nog steeds geen geld, nogmaals een mail gestuurd met een herinnering.
Dan eindelijk het geld gestort gekregen. De betreffende adapter heb ik uiteindelijk via een ander bedrijf gekocht zonder problemen.

Wees gewaarschuwd

Kan producten op zijn website niet leveren, bezorgt andere producten zonder van tevoren te overleggen

Reageert niet op mails, telefonisch niet bereikbaar, onbeleefd, gaat voor eigen gewin en heeft absoluut geen oog voor de klant

Scorekaart voor Duiverman Automatisering