Ik was op zoek naar een bedrijf dat een custom game PC kon maken en ook nog goed betaalbaar was. Via tweakers en google kwam ik uit bij Arctic Secrets. De website is overzichtelijk en loodst je goed door het proces heen van een PC samenstellen en de prijs was ook HEEL goed. De prijs die Arctic Secrets rekende voor het in elkaar zetten van de PC lag niet veel hoger dan dat ik het zelf had gedaan.
De PC werd geleverd in goede verpakking (geen/weinig kans op schade tijdens vervoer), cable management was echt tiptop en alle drivers waren geinstalleerd.
Al met al ben ik erg tevreden met de service van Arctic Secrets en het product dat ik heb ontvangen. Ik zou ze dan ook zeker aanraden!
Let er wel op dat als je zelf een onderdeel wilt vervangen/toevoegen (bijvoorbeeld je videokaart) dat je dan de kans loopt dat de garantie vervalt. Neem daarvoor even contact op met Arctic Secrets. Ik heb dit ook gedaan toen ik een NZXT HUE+ wilde installeren, dit gaf in mijn geval geen problemen met de garantie.
Verzending was prima. Ik kreeg de PC in de doos van de case, goed stevig ingepakt en omringd door piepschuim, niks op aan te merken.
Ik heb de PC vlak voor kerst (22 december) besteld en de PC werd op de 29e geleverd. Netjes dus, ook gezien de drukte rond de feestdagen.
Ik heb twee drie keer contact gehad met de klantenservice omdat ik een ander soort factuur wilde. De eerste keer verliep mijn contact telefonisch, er werd mij toen verzocht een email te sturen. Mijn tweede contact was dus per mail, hier werd niet op gereageerd. Ik heb na een aantal dagen nog een mail gestuurd en binnen een aantal dagen tijd ontving ik ook daadwerkelijk de andere factuur.