eGlobal Central BE

Slechtste shop waar ik ooit wat besteld heb. Verzending is gigantisch traag, duurt enkele weken. Tot overmaat van ramp moest ik een beroep doen op de garantie. Ik moest een pakketje sturen naar de UK (duur) en ze weigerden in de verzending tegemoet te komen. Maar nog erger: ik heb in de eerste week van Januari mijn telefoon naar ze toegezonden en heb hem nog steeds niet terug. (3 maanden later). Ik moet elke keer zelf achter een statusupdate aan, en krijg dan niet meer terug als "sorry, we zijn nog bezig". Zeer klantonvriendelijk.

Ik wens dit bedrijf een snel faillissement toe, nadat ik mijn telefoon terug heb natuurlijk. :)

Tip: Lees de website goed door. Ze doen op het eerste gezicht alsof ze lokaal ook vestigingen hebben maar in werkelijkheid komt alles uit China. Het duurt een week voordat ze überhaupt verzenden en voordat het binnen is ben je nog 2 weken verder.

Zie mijn algemene beoordeling. De klantenservice zal nooit zelf contact met je opnemen, je moet er altijd achteraan. De inhoud van het bericht is nooit anders dan "we zijn bezig", dat hoor ik nu al 3 maanden.

Scorekaart voor eGlobal Central BE