Hackerstore

Website is onoverzichtelijk maar als je weet wat je wilt is het allemaal te vinden. Betaling ging per ideal zonder problemen.

Bestelling was netjes op tijd. Wel een pakket besteld dat slordig als losse onderdelen in een doos zat, maar alles zat erin

1 van de onderdelen werkte niet. Geen telefoonnummer alleen Email. Email gestuurd en krijg altijd 's nacht respons !. Het lag aan ons en er werden mogelijkheden gegeven om dit op te lossen. Dit hadden we al geprobeerd maar zonder succes. Uiteindelijk onderdeel teruggestuurd maar dit is volgens hun nooit aangekomen. Onderdeel ergens anders gekocht en zonder problemen aan de praat gekregen. Het lag dus niet aan instellingen op de computer maar waarschijnlijk aan het onderdeel. Ik had niet aangetekende verstuurd omdat het gewoon brievenbus post is en ik veel verstuur en er nooit problemen zijn. Garantie of service geven ze hier niet ik zou bij aanschaf hier rekening mee houden.

Scorekaart voor Hackerstore