iBOOD

Erg wisselend assortiment met af en toe goede aanbiedingen. Bij de algemene beoordeling hoort ook de klantenservice omdat dit tegenwoordig bij een volwassen internetaanbieder goed verzorgd dient te zijn.

Verzending duurt vaak lang en ook vaak nog later dan de aangegeven datum

Bijna nergens een slechtere afhandeling van een klantenservice meegemaakt. Komen stelselmatig beloften niet na en terugkoppeling duurt veel te lang.

Ondanks de ogenschijnlijk mooie aanbieding raad ik niemand aan producten bij IBood te kopen waar je kans hebt van de garantie gebruik te moeten maken of terug te sturen. Want dan begint alle ellende met de IBood klantenservice.

Beste T4xFree,

Bedankt voor je review. We vinden het jammer te lezen dat je recente ervaring met onze klantenservice niet een goede was.

We willen deze situatie graag aanpakken om te checken waar het hier fout ging. Om zo onze service te verbeteren, en jouw case nader in te zien om te kijken of deze verder opgelost kan worden.

Hiervoor kan je ons bereiken op het volgende e-mailadres: webcare@ibood.nl. Met een SO-nummer en/of RMA-nummer, aangevuld met een korte beschrijving van de situatie, kunnen we het geheel voor je onderzoeken.

Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team