iBOOD

De kortingen die ze lieten zien waren wat overdreven, alsof je 800 euro korting kreeg op een apparaat van 2000 euro, in werkelijkheid was het zo'n 200 tot 250 euro in vergelijking met andere webwinkels, maar goed, 250 euro is toch 250 euro

Ze reageren niet op emails (nee zitten niet mijn spam folder), ze geven verzend datums in je portaal waar ze zich niet aan houden, en je moet er via het forum achter komen dat het zeker nog een maand duurt (nadat je al weken wacht), gelukkig hebben ze een rembours optie voor betaling, de enige reden dat ik uberhaupt een bestelling plaatste, dus maar geannuleerd. De gedachte dat je met deze klanten service moet werken mocht er iets mis gaan met je dure apparaat of de verzending ervan....

Beste D1nguhs,

Bedankt voor je duidelijke melding en omschrijving. We betreuren te lezen dat bij jouw bestellingen tot nu toe niet alles helemaal goed gegaan is. We willen hetgeen wat je meldt graag voorzien van een reactie/context.

De kortingen die we melden op onze site zijn gebaseerd op de adviesprijs toen het product in kwestie voor het eerst op de markt kwam. Het kan dus inderdaad zo zijn dat andere winkels momenteel onder deze prijs zitten, maar onze deal-prijs zit ook daar weer onder.

Er is een periode geweest dat onze reactietijd op e-mails inderdaad erg lang was. Momenteel is dit niet meer het geval, en we blijven er hard aan werken om de reactietijd niet weer zo op te laten lopen als delen van vorig jaar.

Mocht je aanvullende vragen/opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op. Dit kan via de contactgegevens onderin onze website, en per e-mail naar webcare@ibood.nl.

Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team