Nooit, maar dan ook nooit iets kopen bij dit bedrijf.
Onbeschoft, leugentachtig, bij retourzendingen rekenen ze, ook al komt het product in originele verpakking retour 18% restockingskosten.
Lees heel, heel goed hun algemene voorwaarden en kom tot de conclusie dat je vogelvrij bent als je iets bij BYPOS besteld.
Op hun site staat 24 uurs service en het logo van GLS. Op hun homepage zeggen ze voor 15.30 besteld de volgende dag geleverd. Na mijn bestelling op donderdag voor 15.30 kreeg in van BYPOS een track & trace het pakket was volgens hun verzonden met UPS. Op vrijdag om 16.00 had ik mijn bestelling nog niet, gebeld met BYPOS. Het lag volgens de servicemedewerker aan DHL. Maar ik had toch 8,95 excl btw verzendkosten betaald voor een 24uurs levering? Het antwoord was ja maar het is mensenwerk he dus het kan altijd fout gaan. na enige tijd wachten werd mij gegarandeerd dat het pakket vrijdag en anders zaterdag aangeboden zou worden. Vrijdag werd het niet en zaterdag kwam ook geen pakket binnen. Maandag werd het pakket aangeboden op een verkeerd adres en ging retour naar BYPOS. Navraag van mij bij DHL leverde mij op dat deze het pakket pas op vrijdag 17.00 door BYPOS aangeboden kreeg en dat er op zaterdag geen pakketten geleverd worden. Dus op hun site staat DHL op de track & trace UPS en de levering geschiedt na 3 dagen door DHL en daar betaal je dan 8,95 ex btw voor. Overigens legt BYPOS 24 uurs levering uit als; in een werkdag zitten 8 uren, 24 is 3x8 dus 24 uurs levering is drie dagen.
KlantenserviceAls je alle reviews op deze site hebt gelezen zou je bijna een keer met de klantenservice gaan bellen / mailen omdat je niet kan geloven dat het echt zo erg is.
Geloof mij, de klantenservice van dit bedrijf slaat alles, onbeschoft, beledigend, een Nederlands, zowel in woord als geschrift, waar niets van te maken is.
Je zou bijna zeggen dat ze erop getraind zijn om klanten zo onbeschoft mogelijk te benaderen / te woord te staan zodat deze afzien van elke vorm van contact met dit bedrijf.
Algemeen:
Nog nooit zo onbeschoft behandeld bij een webwinkel.
Bellen heeft geen zin de medewerkers spreken een soort "Nederlands" dat ik nog nooit gehoord heb.
Klantenservice:
Waardeloos bedrijf! Levertijd van 24 uur wordt niet waargemaakt bij vragen liegen ze over de verzenddatum. Bij retourneren zeggen ze 100% geld terug, dit staat op de site hier worden dan wel de 8,95 verzendkosten en de BTW mee verrekend. Bij vragen per mail krijg je ronduit schofterige antwoorden van de "dame" van de klantenservice,
Bij een vraag over de creditnota kreeg ik het volgende antwoord van deze "dame"
De creditnota wordt door gevoerd zonder verandering, wij wensen u succes met het vinden van een passende oplossing en leverancier.
Mijn antwoord:
Wat houdt de 100% geld terug bij retourneren dan precies in?
Kunt u mij dat uitleggen?
Met wie moet ik een passende oplossing vinden?
U bent toch het bedrijf waarbij ik het product gekocht heb?
Ik kreeg hierop het antwoord dat de Creditnota zonder de verzend kosten zullen terug betaald worden 100%. (wat ze bedoelen met 100% weet ik niet, dit is kennelijk sarcastisch bedoeld.
Er werd mij tevens te kennen gegeven dat ik voor 8,95 niet zo moest zeuren en dat ik prima mijn tijd kon verdoen door te blijven zeuren om deze 8,95.
Dit is dus de manier waarop klanten te woord worden gestaan door By-Pos.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik vanavond weer een mail van By-Pos. Ik ben met stomheid geslagen wat er in deze mail staat. Ik denk dat dit antwoord alles zegt over de werkwijze van en bij By-Pos. Aangezien deze mail van een andere medewerker afkomstig is zal het wel gewoon de company policy zijn om zo met klanten om te gaan, te triest voor woorden!
Ik werd bedankt voor mijn, ik dacht nog dat is toch sympathiek. De mail ging echter verder, zo konden mensen namelijk zien hoe ik mijzelf op internet voorschut zette door aan te geven dat ik zelf fouten heb gemaakt. Er werd mij aangegeven dat BYPOS online een antwoord terug zou geven en hierbij mijn naam en firma zou noemen. Het zou dan meteen voor andere mensen duidelijk zijn hoe mensen als ik denken zo werd gesteld.
Het klopt, ik heb een fout gemaakt maar dat was om een bestelling bij BYPOS te plaatsen.
Dus ik schrijf een slechte review en het bedrijf in kwestie gaat al mijn gegevens op internet zetten?
Vreemd zaken doen met BYPOS!
Nu komt de creditfactuur......
Inmiddels heb ik twee verschillende versies gehad, het credit bedrag is inmiddels ook overgemaakt maar dit is niet het bedrag op de creditfactuur. (factuurbedrag minus verzendkosten) BYPOS heeft hier nog een bedrag van 10 euro op ingehouden.
Inmiddels heb ik bericht dat het contact nu via hun juridische afdeling loopt, hetgeen een advocatenkantoor voor MKB is. Inmiddels al diverse keren getracht hun advocaat te spreken te krijgen echter deze reageert op geen enkele mail.
wordt vervolgd....