ReplaceDirect.be

Op 7/02/2017 kocht ik een Intel Wireless-AC 7260 netwerkkaart bij ReplaceDirect.be ter vervanging van mijn oude netwerkkaart. Via Tweakers vond ik dat dit het goedkoopst was bij hen (€ 31). Op de website stond bij het product: "Wordt verwacht: 8/02". Dat wilde dus zeggen dat ik de netwerkkaart op 9/02 zou ontvangen, dat kwam me goed uit. Uiteindelijk zou ik het pakketje pas op 10/02 ontvangen (zie hieronder). Verder werd alles correct afgehandeld en hielp de klantendienst me erg adequaat. Ik kom zeker nog eens terug en raad deze webshop dan ook aan!

Oorspronkelijk had ik gekozen om het pakketje op een Kiala-punt te laten leveren. Via de klantendienst vernam ik echter dat het enkele dagen (!) zou duren vooraleer het pakketje uiteindelijk in het Kiala-punt zou geraken. Men deed niet moeilijk en veranderde de verzendingswijze naar PostNL. Zoals altijd bij PostNL werd het pakketje de dag na ontvangst van ReplaceDirect geleverd, zijnde 10/02.

Toen ik op 8/02 naar de website surfte, stond bij het product "Wordt verwacht: 10/02". Ik zou het item dus pas op 11/02 kunnen ontvangen, maar bij het plaatsen van de bestelling was de verwachte leverdatum 9/02, zoals ik het wenste. Ik belde dus op 8/02 naar de klantendienst. Ik hoefde niet lang te wachten voor ik een Hollandse dame aan de telefoon kreeg die mij heel correct en eerlijk geholpen heeft. Ze verzekerde mij dat ze de netwerkkaart op voorraad hadden en dat ze het pakketje ten laatste op 09/02 zouden kunnen versturen. Na haar uitleg over het Kiala-punt (zie "Verzending") veranderde ze de verzendingswijze naar PostNL. Een erg positieve ervaring dus!

Scorekaart voor ReplaceDirect.be