Op 21 augustus een flinke hoeveelheid onderdelen besteld en gelijk betaald (vooraf betalen omdat ze in het buitenland anders niet leveren)
Anderhalve week later nog niks gehoord, dus maar eens mailen. Geen reactie op mail gekregen, dus na een halve week nog eens gemaild. Weer niks. Dan maar bellen. Kreeg ik een vriendelijk man aan de lijn die beloofde uit te zoeken wat er nou eigenlijk gebeurt was, en mij hierover per mail op de hoogte te stellen. Prima. Niet dus. Geen mail ontvangen, dus op 23 september opnieuw gebeld (ruim een maand )
Toen kreeg ik iemand aan de lijn die het direct uitzocht. Wat bleek : pakket was al op 30 augustus verzonden met Deutsche Post Worldpost. Dat ik noch een orderbevestiging, noch een betalingsbevestiging, noch een verzendbevestiging had ontvangen kon men mij niet verklaren. Ook niet waarom contact opnemen zo ontzettend stroef verlopen was. Maar goed.
Aangezien het pakket al lang en breed op de post was gegaan ben ik diezelfde dag nog naar het postkantoor gegaan (Track&Trace werkt niet voor zendingen uit het buitenland). En : JA HOOR lag het daar al vanaf 3 september! Foutje van PTT : vergeten kaartje in de bus te doen toen ze afleverden en ik niet thuis was (duh overdag moet ik werken).
Al met al dus de bestelling in 2 weken binnen. Verwacht alleen niet dat je ooit nog iets van Mindfactory hierover hoort. Nog geen bevestiging van het feit dat je bestelt hebt!!!
Daarom mijn matige score voor afhandeling van de bestelling en service. Verder is alles OK, de apparatuur functioneerd prima, en ze zijn gewoon ERG goedkoop. Nou maar hopen dat er niks kapot gaat want dan kan ik WEER dat hele circus in