ASCI Technologies

Gisteren een defecte harde schijf heengebracht.
Ik kreeg een bon mee met daarop de tekst:

"doet nix meer. ff naar kijken"

Niet echt professioneel vind ik. Dit gaat trouwens over het filiaal in Groningen.

Update:
Gepost door SKYLOS - maandag 21 oktober 2002 - 11:06

Misschien was mijn reactie wel een beetje te voorbarig. De medewerkers van ASCI vertelden mij recentelijk dat de medewerker die ons hielp een stagiaire was. Bij nader inzien heb ik eigenlijk verder nooit problemen gehad met ASCI en ik zou daarom graag mijn cijfer willen veranderen in een 8. Verder is de technische kennis die ze in huis hebben zeer goed. Er worden ook altijd goede alternatieven gesuggereerd als een bepaald merk bijvoorbeeld erg duur is. Alle keren dat ik bij ASCI iets over de post heb besteld had ik het de volgende dag in huis, mits zij het natuurlijk in voorraad hadden. Telefoontjes worden altijd netjes afgehandeld. Toen mijn computer een keer defect was, hebben ze alle onderdelen nagekeken en gecontroleerd. Ik dacht zelf dat het moederbord stuk was, maar het bleek aan de geluidskaart te liggen.

Scorekaart voor ASCI Technologies