Your.Software

Norton besteld bij deze webshop wegens de goedkoopste. Hier wel meer besteld, dus bekende klant. Echter geen licentie ontvangen. Gemaild, geen reactie. Omdat het onder tijdsdruk stond na 4 uur wachten (gewoon overdag tijdens werkuren) elders product opnieuw besteld en mail gestuurd met verzoek tot annulering. Drie dagen later bericht dat annulering niet geaccepteerd werd omdat de licentie wel verstuurd zou zijn en inzichtelijk was geweest. Voor het gemak stuurden ze de licentie nog maar even mee. Ja, nu wel inzichtelijk geweest, tot dat moment dus nog niet, niet handig. Heb catch all op mijn domein aan staan, dus mail is vrijwel zeker niet bij mij verloren geraakt. Hierover zie ik wel meer klachten op Tweakers, daar is wel een patroon in te ontdekken. Maar goed, lang verhaal kort, nogmaals verzocht order te annuleren, zonder gewenst resultaat. Waardeloos, betaal voortaan elders wel een euro meer voor wel directe levering / klantvriendelijker probleemoplossing.

Levering vond pas drie dagen na bestelling en annulering plaats.

Fouten maken doet iedereen, maar klantgericht oplossen duidelijk niet. Hier bestel ik niet meer, tenzij men in reactie op deze review nog van gedachten verandert. Als reactie op mijn herhaalde verzoek tot annulering kreeg ik de licentie nogmaals toegezonden. Nogal bot en niet klantvriendelijk.

Scorekaart voor Your.Software