VerzendingHeb op 11 december 2016 een toetsenbord besteld en betaald! Na enkele weken was het nog steeds niet binnen. Getracht vele malen contact te zoeken maar er werd niet gereageerd op mijn apps, emails. De telefoonnummers die die bedrijf opgeeft worden niet opgenomen. Dus ik heb mijn bestelling geannuleerd en wilde mijn geld terug. Daarop kreeg ik een app dat het geld op 3 januari teruggestort was. 2 weken later stond het nog niet op mijn rekening. Er werd verder niet gereageerd op mijn pogingen tot contact. Daarna heb ik een geschil opgestart bij winkelkeurmerk, 1x voicemail 06-nummer en 085 nummer ingesproken en een app en email gestuurd met de mededeling dat als ik mijngeld niet op een uiterste datum terughad ik aangifte ging doen van oplichting bij de politie. Het viel op dat toen ik later nogmaals telefonisch contact op wilde nemen dat de telefoon met 06 nummer uitgezet was.Men wilde dus duidelijk geen commentaar geven. Daarna heb ik op hun website gereageerd op een bericht van iemand die al maanden op haar geld zat te wachten die wilde dit bedrijf onder de aandacht van radar brengen. Dit bericht werd in no time van de site afgehaald en had ik mijn geld de andere dag terug. Mijn advies is dus doe aangifte van oplichting als je denkt bedonderd te worden. Dit is duidelijk een malafide bedrijf. Begrijp ook niet goed dat zij een keurmerk hebben gekregen terwijl zij duidelijk niet aan de voorwaarden hiervoor voldoen. De negatieve reacties van alle klanten die op een eenvoudige manier te vinden zijn zouden toch voor dit keurmerk een belletje moeten laten rinkelen. Het hebben van een keurmerk betekent dus niet dat je er vertrouwen in kan hebben dat je bij een bonafide webshop koopt
KlantenserviceHeb op 11 december 2016 een toetsenbord besteld en betaald! Na enkele weken was het nog steeds niet binnen. Getracht vele malen contact te zoeken maar er werd niet gereageerd op mijn apps, emails. De telefoonnummers die die bedrijf opgeeft worden niet opgenomen. Dus ik heb mijn bestelling geannuleerd en wilde mijn geld terug. Daarop kreeg ik een app dat het geld op 3 januari teruggestort was. 2 weken later stond het nog niet op mijn rekening. Er werd verder niet gereageerd op mijn pogingen tot contact. Daarna heb ik een geschil opgestart bij winkelkeurmerk, 1x voicemail 06-nummer en 085 nummer ingesproken en een app en email gestuurd met de mededeling dat als ik mijngeld niet op een uiterste datum terughad ik aangifte ging doen van oplichting bij de politie. Het viel op dat toen ik later nogmaals telefonisch contact op wilde nemen dat de telefoon met 06 nummer uitgezet was.Men wilde dus duidelijk geen commentaar geven. Daarna heb ik op hun website gereageerd op een bericht van iemand die al maanden op haar geld zat te wachten die wilde dit bedrijf onder de aandacht van radar brengen. Dit bericht werd in no time van de site afgehaald en had ik mijn geld de andere dag terug. Mijn advies is dus doe aangifte van oplichting als je denkt bedonderd te worden. Dit is duidelijk een malafide bedrijf. Begrijp ook niet goed dat zij een keurmerk hebben gekregen terwijl zij duidelijk niet aan de voorwaarden hiervoor voldoen. De negatieve reacties van alle klanten die op een eenvoudige manier te vinden zijn zouden toch voor dit keurmerk een belletje moeten laten rinkelen. Het hebben van een keurmerk betekent dus niet dat je er vertrouwen in kan hebben dat je bij een bonafide webshop koopt